Menu
Weekvlog

2 x leuk nieuws & OV stopzetten| Weekvlog no.61

Leestijd: < 1 minuut

In deze weekvlog zie je tot 2 x toe een hysterische Dominque ! Waarom? Check snel de vlog om het te bekijken ! Verder moeten wij helaas ons “Gratis” OV stopzetten.

Welkom op ons kanaal! Mijn naam is Jasmijn Bult, een 22 jarige fotograaf uit Deventer. Mijn doel als fotograaf is om merken te helpen met het verkopen van hun product/dienst via fotografie. Samen met mijn vriend, Tom Paape run ik ons bedrijf, Jasmijn Bult Fotografie. Op dit moment zit ik in mijn examen jaar als student fotografie, maar neem jullie graag mee tijdens ons bewogen leven! Let’s connect: Website: www.jasmijnbult.nl Blog: www.blog.jasmijnbult.nl Facebook Jasmijn: www.facebook.com/jasmijnbult Instagram Jasmijn: www.instagram.com/jasmijnbultphotography Instagram Tom: www.instagram.com/TomPaape Pinterest: https://nl.pinterest.com/Jasmijnbult/ Equipment vlog: Vlogcamera: DJI Osmo Pocket Vlogcamera: Canon G7X Mark 2 Drone: DJI Spark

About Author

Coming soon

5 Comments

 • Kristof
  8 juli 2020 at 09:34

  Proficiat met de publicatie! Heb het zelf ook al een paar keer gehad, blijft leuk!!

  Reply
 • VerKlaproos
  8 juli 2020 at 10:33

  Dat stukje over je OV stopzetten. Ik kan me dat nog zo goed herinneren. Voelde me ineens geen student meer.

  Reply
 • jasmina
  8 juli 2020 at 10:42

  Jammer he..dat was het eerste wat ik miste,toen ik stopte met studeren

  Reply
 • Lodi
  8 juli 2020 at 10:49

  Wat gaaf van de publicatie zeg! Gefeliciteerd en wat fijn dat jullie zo samen kunnen werken. Jammer van een opdracht gever, kan hij zo dus een opdracht cancelen? Om die reden? En wat jammer van het OV, dat vond ik in die tijd toch ook wel makkelijk hoor!

  Reply
 • Felice Veenman
  8 juli 2020 at 19:08

  mijn dochter vergat het destijds…kwam ze pas na 3 maanden achter…
  Leuk bezig jullie 2 ! En spannend een fotoshoot. Sorry maar persoonlijk heb ik echt helemaal niks met Formule 1

  Reply

Leave a Reply