Overig

Portfolioshoots, Bloggershoots: 22 en 24 juli.

Leestijd: 2 minuten

Aangezien ik nu eindelijk zomervakantie heb, en weer tijd heb om te fotograferen leek het mij leuk om Portfolioshoots te organiseren voor een gereduceerde prijs!
Samen met visagiste Stephanie Albrecht hebben we twee datum’s geprikt zodat je hopelijk op een van deze dagen kan. Deze twee dagen zijn dus voor iedereen die nieuwe persfoto’s, profielfoto’s, blogfoto’s of modellenfoto’s nodig heeft. De twee shootdagen zijn in mijn studio in Deventer. 

   

Informatie

De shoots vinden dus plaats in de studio in Deventer. Elke shoot duurt zo’n 2,5 uur, inclusief make-uptijd. Er is de mogelijkheid om in twee verschillende settings te schieten, je kan dus kiezen uit twee achtergronden. Na afloop kiezen we samen drie foto’s uit voor bewerking.
(De rest van de foto’s krijg je niet mee, we zoeken de beste uit zodat je écht wat hebt aan de foto’s)
De gekozen foto’s worden door mij nabewerkt, tijdens het uitzoeken van de foto’s bespreken we ook wat je wel en niet aangepast wilt hebben.

De visagie is bij de prijs inbegrepen, en wordt gedaan door Stephanie Albrecht. Styling doe je zelf. Je mag de foto’s overal voor gebruiken, behalve voor commerciële doeleinden. (Dus als je wil dat ik je nieuwe collectie fotografeer, dan is dit niet de shoot voor jou. Stuur me in dat geval even een mailtje voor een offerte.)

Levertijd van de bewerkte foto’s is ongeveer vier weken. De foto’s worden digitaal in hoge resolutie aangeleverd.
Deze kan je via mijn website mailen, zodra de foto’s klaar zijn krijg je een e-mail met je inloggegevens.

 
Prijs

Fotoshoot inclusief 3 beelden nabewerkt 75,- inclusief btw.
Extra beelden kosten 15,- per stuk.

Beschikbaarheid

22 Juli: 5 Plekken beschikbaar
24 Juli: 5 Plekken beschikbaarInteresse? Stuur me even een mailtje op info@jasmijnbult.nl, en geef daarbij aan welke datum je voorkeur heeft, en wat voor shoot/beelden je ongeveer in gedachten hebt.
Indien je al helemaal een beeld in gedachten hebt, stuur dan even een moodboard mee, dan kijken we samen of dat haalbaar is.
Ook als je nog vragen hebt, hoor ik dat graag.

Hopelijk tot snel op de Portfolio shoot dagen!
Liefs, Jasmijn

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *