Aangezien we aankomende zomer op Interrail gaan wouden Tom en ik graag een goede camera aanschaffen waarmee we deze trip goed konden vastleggen. Inmiddels kwam de Canon G7X mark II op ons pad met flink wat korting waardoor het aanvoelde alsof we hem moesten aanschaffen, zo gezegd zo gedaan. We schafte hem aan en besloten ook te beginnen met weekvloggen! Iets meer behind the scenes en hoe hectisch het er soms aan toe kan gaan. Ik neem je mee in onze week.

Wat vond je van de vlog? Heb je suggesties?
Blijf ons vooral volgen via Instagram & Youtube

9 thoughts on “Fotograferen & naar het KNIL museum | Weekvlog no.1”

  1. Die camera is fantastisch! Ik hou zelf helaas niet zo van video’s om te kijken, dus ik zeg eerlijk dat ik hem niet volledig heb gekeken maar wel leuk om zo eens een week te zien van iemand anders.

  2. Heel leuk maar af en toe wat beweging, wat ik zelf ook vaak heb op mijn video’s en zelf hard aan stoor! Heb al eens opgezocht en je zou dan een stabilisator kunnen kopen maar vind ik geld wegsmijten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *