Exclusieve en unieke fotoshoots & Nieuwe Mac OS Demo | Weekvlog no.60

Leestijd: < 1 minuut

In deze toffe weekvlog zien jullie twee exclusieve fotoshoots. De eerste is op een Landgoed. Wij zijn hier in totaal 3 maanden mee bezig geweest om dit te regelen. De tweede shoot is met een kapper die dit jaar genomineerd is voor de Coiffure Award ! We krijgen tevens een akkoord op een grote offerte en Tom test exclusief de Nieuwe Mac OS Big Sur beta. De public beta komt over een aantal dagen uit maar Tom heeft een exclusieve first look.

Welkom op ons kanaal! Mijn naam is Jasmijn Bult, een 22 jarige fotograaf uit Deventer. Mijn doel als fotograaf is om merken te helpen met het verkopen van hun product/dienst via fotografie. Samen met mijn vriend, Tom Paape run ik ons bedrijf, Jasmijn Bult Fotografie. Op dit moment zit ik in mijn examen jaar als student fotografie, maar neem jullie graag mee tijdens ons bewogen leven! Let’s connect: Website: www.jasmijnbult.nl Blog: www.blog.jasmijnbult.nl Facebook Jasmijn: www.facebook.com/jasmijnbult Instagram Jasmijn: www.instagram.com/jasmijnbultphotography Instagram Tom: www.instagram.com/TomPaape Pinterest: https://nl.pinterest.com/Jasmijnbult/ Equipment vlog: Vlogcamera: DJI Osmo Pocket Vlogcamera: Canon G7X Mark 2 Drone: DJI Spark

9 Antwoorden op “Exclusieve en unieke fotoshoots & Nieuwe Mac OS Demo | Weekvlog no.60”

  1. wat een leuke weekvlog!! en mac os testen is altijd dikke pret 😀

  2. Leuke weekblog! Leuk om te zien hoe zo’n shoot eruit ziet! ❤️☺️?

  3. wat een leuk kijkje achter de schermen!

  4. Die energie en dynamiek zijn heel fijn. Succes!!!

  5. Wat een leuke vlog! en wat leuk dat je fotografie volgt

  6. Wat een gave fotoshoot! Zag ik nu trouwens dat het bijwerken buiten wel zonder mondkapje mocht? Ik had laatst een masterclass van een make-up merk in een shop in the shop in een warenhuis en we moesten als deelnemers onszelf opmaken. Zij mocht het nog niet doen. Ook al kon ze bij ons (klein influencer-groepje) wel een triage doen.

  7. Wat een toffe shoot!

  8. Wat een gave fotoshoot op een ontzettend toffe locatie! Leuk dat je MAC OS mocht uitproberen.

  9. Ik vind het altijd zoooo vervelend als Mac met een nieuwe OS komt. Een iOS kan ik nog wel overzien, maar elke keer als ik een nieuwe OS download, doet de helft het niet meer.

Geef een reactie