3 x genomineerd Trendvision 2020 & Nieuw Objectief | Weekvlog no.78

Leestijd: < 1 minuut

Welkom bij een nieuwe weekvlog. Deze week was erg gaaf omdat we heel dingen hebben gedaan. Wij kregen te horen dat we 3 x genomineerd zijn voor Trendvision 2020. Moesten wij voor een zakelijk gesprek naar Rotterdam en Utrecht. Kocht Jasmijn een nieuw objectief. Een 85 mm 1.4 Art en hebben we voorbereid voor een product shoot.

Welkom op ons kanaal! Mijn naam is Jasmijn Bult, een 22 jarige fotograaf uit Deventer. Mijn doel als fotograaf is om merken te helpen met het verkopen van hun product/dienst via fotografie. Samen met mijn vriend, Tom Paape run ik ons bedrijf, Jasmijn Bult Fotografie. Ik ben sinds 2020 afgestudeerd en werk nu fulltime aan ons eigen bedrijf. Ik werk vooral in de studio en heb mijn eigen studio. Let’s connect: Website: www.jasmijnbult.nl Blog: www.blog.jasmijnbult.nl Facebook Jasmijn: www.facebook.com/jasmijnbult Instagram Jasmijn: www.instagram.com/jasmijnbultphotography Instagram Tom: www.instagram.com/TomPaape Pinterest: https://nl.pinterest.com/Jasmijnbult/ Equipment vlog: Vlogcamera: DJI Osmo Pocket Vlogcamera: Canon G7X Mark 2 Drone: DJI Spark

Geef een reactie