Beeldbewerking/Photoshop Overig

5 (Photoshop) werkplekken in Deventer. 

11 juni 2018

Ergens anders dan in de studio om te werken vind ik heerlijk!
Ik hou er ontzettend van om op iets wat rumoerige plekjes te werken, het omgevingsgeluid in me op te nemen, terwijl ik blog, photoshop of mijn mail wegwerk.
Voor mij werkt geluid altijd heel goed. Het enige nadeel van op locatie werken is dat ik niet kan Photoshoppen op mijn BenQ beeldscherm, de kwaliteit van m’n photoshop werk moet ik dus altijd nog even achteraf checken!

Starbucks

Bij iedereen wel bekend, en in veel grote steden te vinden.
Wat ik het prettige vind bij de Starbucks in Deventer is de lange tafel waar je met meerdere zzp’ers aan kan werken,
en heel veel stopcontacten die in de vloer zitten verstopt. Een tijd geleden hadden we hier een meeting met een aantal fotografen en modellen, heel erg leuk en daarvoor is Starbucks ook ideaal! Een nadeel bij Starbucks? De prijs! Mocht je een hele dag hier willen werken vind ik het geen aanrader, maar voor 2/3 uurtjes ideaal met een lekkere karamel frappuccino.
Ik heb dit artikel een tijd terug al getypt, maar inmiddels is de Starbucks in Deventer weg! Deze vervalt nu natuurlijk voor Deventer, maar op veel plekken kan je er nog wel terecht.

Plek

Van de week liep ik eens met mijn mom in law Plek binnen, in eerste instantie lijkt het alleen een kledingwinkel, maar niks blijkt!
Achterin de winkel hebben ze een heel mooi plekje waar je kan zitten en koffie kan drinken, helaas hebben ze het nog niet zo druk, maar wat een mooie winkel is dit zeg, zeker waard om er eens te zitten werken als je het lekker rustig wilt hebben!
Hoe het precies zit met de stopcontacten weet ik niet helemaal, maar hier hoop ik binnenkort eens te gaan photoshoppen, en dan zal ik dit artikel gelijk even bijwerken!

Lentelink Banket Bakkerij. 

Een gevaarlijke plek om plaats te nemen, Lentelink is een banketbakker, maar ze hebben hier een tearoom bij.
Hier kan je dus lekker werken met een gebakje en een kopje thee! Ze hebben een open keuken dus als de koks aan het werk zijn heb je zo af en toe ook nog eens wat te kijken, maar hier zal ik ook weer niet te lang werken in verband met al die lekkernijen!

HemaSuper saai, en soms iets te veel kinderen, maar wat wel ideaal is zijn de prijs en de stopcontacten!
In heel wat Hema’s zitten binnen het restaurant banken, waar zich een stopcontact vind, ideaal als je even wat wilt drinken en je telefoon wilt opladen. Of zoals mij wilt Photoshoppen, mailtjes weg werken etc.

Coffee Together

Ziet er altijd heel gezellig uit, maar hier ben ik zelf nog niet binnen geweest!
Vaak zie ik hier wel mensen op het werk op hun laptop, dus volgens mij is dit wel een plek waar meer “zzp’ers” gaan zitten om even hun e-mail weg te werken en andere dingen te regelen.

Het Volkshuis

Laatst was ik met Tom op zoek naar leuke plekjes in Deventer waar je goed kan ontbijten/lunchen.
Dit leuke plekje vonden we op Google, maar ik kende het zelf ook al doordat hier mensen met een verstandelijke beperking werken. Ik vind het ontzettend leuk dat hier mensen werken met een verstandelijke handicap, ze zijn soms wat onhandiger, maar wel een stuk gezelliger! Houd er wel rekening mee dat ze wel vaak, maar tot 15:00 open zijn omdat vaak de medewerkers weer terug naar hen woongroep moeten. Even goed zoeken naar een plaats met stroom, maar daarna kan je hier lekker zitten werken!

Nieuwe plekken

Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe werkplekken te ontdekken, zowel in Deventer als op locatie.
Mochten jullie het leuk vinden om dit artikel in meerdere plaatsen te zien lijkt het me zeker leuk om dit voor jullie uit te zoeken.
Een eis die ik als photoshopper heb, is dat minimaal m’n laptop en Wacom tablet op de tafel passen, maar stroom is natuurlijk ook ontzettend belangrijk.

Blogpost

Op 28 juni heb ik een heel leuk artikel voor jullie, hoe je snel met photoshop een T-shirt of ander object van kleur kan veranderen.
Maar, in de tussen tijd hoop ik jullie ook nog up-to-date met artikelen. Waarom dat artikel 28 juni pas online komt, laat ik jullie dan weten, wil je het niet missen? Volg me dan even op Bloglovin’

Heb jij ook een plek waar je fijn kan Photoshoppen in jouw stad?

Liefs, Jasmijn

 


11 Comments

 • Reply Dhini 12 juni 2018 at 08:23

  Mooi werkplek. Het ziet er gezellig uit. Love die lang groot tafel

  http://dhini.nl

 • Reply nicole orriens 12 juni 2018 at 08:59

  Helaas niet. Maar het lijkt me zeker wel wat hebben om buitenshuis te werken op die manier, en als fulltime blogger zou het voor mij ook best kunnen.

 • Reply Melissa 12 juni 2018 at 09:39

  Zelf zou ik naar bakker bart gaan die is mega groot en boven is vaak erg rustig om te werken

 • Reply Daphne - verdraaidmooi 12 juni 2018 at 12:31

  Leuk om andere werkplekken te bedenken. Dan kom je ook weer op nieuwe ideeën denk ik.

 • Reply Veenman 12 juni 2018 at 15:20

  ik vind het altijd heerlijk om niet thuis te werken maar in een vreemde omgeving. De trein vind ik ook een heelrijke werkplek. ( als er een tafeltje in de stoel vor me verstopt zit tenminste..

 • Reply Veenman 12 juni 2018 at 15:22

  Ik vind het ook heerlijk om op andere plekken dan thuis te werken. Ik werk ook graag in de trein, als er tenminste een tafeltje in de stoel voor me verstopt zit… Felice van : https://www.babyenkind.nl

 • Reply Kelly 13 juni 2018 at 05:41

  Zo fijn om op andere plekken te werken. Hierdoor krijg je ook weer nieuwe inspiratie. Zelf werk ik ook het liefst op verschillende plekken.

 • Reply Kaylee 13 juni 2018 at 14:29

  Ik vind die lamp zó tof he!!!! Gaaf. En toffe plekjes!

 • Reply Tamara 14 juni 2018 at 08:18

  Soms geeft het wel inspiratie om op andere plekken te werken maar ik hou zelf wel van rustige schrijfplekken dus als het een rumoerig cafe is zal ik niet kunnen schrijven

 • Reply Annemarie 14 juni 2018 at 10:05

  Goed om te weten! Ik ga als VA starten en dan kan ik werken waar ik wil 🙂 Ik ben niet vaak in Deventer, maar dit zijn zeker leuke plekjes.

 • Reply The lemon kitchen 14 juni 2018 at 22:31

  Leuk ik werk in den bosch bij @Coffeelab, ken je dat?

 • Leave a Reply

  Common phrases by theidioms.com