Menu
Weekvlog

Beiden geslaagd & Contract Nieuwe Studio | Weekvlog no.55

Leestijd: 3 minuten

Maandag

Vergeleken met de afgelopen weken begon deze maandag heel erg vroeg. Het was namelijk de dag van mijn praktijkexamen fotografie.


Een voordeel van mijn achternaam is dat ik als tweede op de lijst stond en dus ‘s morgens vroeg als een van de eerste mijn examen mocht doen.
We waren met een club van 4 mensen in verband met de richtlijnen van het RIVM. Iedereen was geslaagd, dus dat was super fijn! Na het examen heeft Tom mij getracteerd op een ijsje bij IJs van Co.
En we hadden geluk want het was super rustig, terwijl later in de week familie ging en die relatief lang in de rij moesten staan. Hierna hebben we niet heel veel gedaan, omdat het vroege opstaan er toch wel inhakte.
Rond een uur of 4 fietste ik weer richting huis.

Dinsdag

Op dinsdag starten we met een lekkere werkdag voor ons bedrijf. We hebben ‘s morgens een meeting met een styliste waar we vaak mee samenwerken.
We gaan met z’n 3e door alle modellen heen om te kijken wie het beste bij ons team zou passen voor een fotoshoot die we op 24 juni op een landgoed hebben. ‘s middags doen we boodschappen voor de barbeque die we de volgende dag hebben.
In de middag zoeken we nog naar een aantal opties voor een nieuwe studio ruimte en stuur er berichtjes uit.

Woensdag

We beginnen met het beantwoorden van berichtjes en kleine to-do’s af te werken. We hebben vandaag bewust geen grote taken gepland staan aangezien we ‘s avonds de barbeque hebben.
In de mail ontvangen we twee aanvragen voor stage van begin volgend schooljaar, deze beantwoorden ook nog even.
Naar aanleiding van de berichtjes die we gister hadden gestuurd worden we gebeld, en kunnen we ‘s middags een bezichtiging komen doen. Het einde van de middag hebben we een bezichtiging voor een mogelijke nieuwe studio.

Donderdag

Aangezien het hemelvaartsdag is krijgen we een dag extra om na te denken of we de nieuwe studio gaan doen. Er was onderhandeling mogelijk over de prijs, dus hier hebben we gebruik van gemaakt.
We zetten de voor en tegens tegen elkaar op en maken een tekening van hoe we het eventueel zouden willen indelen. Nadat we dit hebben besproken stellen we een mooie mail op en hopen snel antwoord te krijgen.

Vrijdag

We beginnen de ochtend met goed nieuws, we hebben namelijk akkoord op ons “bod”, later op de dag zullen ze een contract doorsturen. Echter wordt dit helaas pas het eind van de middag.
‘s middags lezen we het contract door, echter is het bedrijf al gesloten, maar dit geeft ons de ruimte om er nog even over na te denken en andere het contract na te laten lezen.
De hele dag zijn we verder bezig met het regelen van fotoshoots voor de maand juni.

Zaterdag

Zaterdagmorgen gaan wij even naar de binnenstad, Tom en ik zijn natuurlijk maandag “geslaagd” en hij had mij al getracteerd op een ijsje.
Voor hem had ik echter iets anders in petto, namelijk een spel van Koning Willem. Zelf vindt ik het altijd leuk om een tastbaar cadeau te geven, daarom had ik gekozen voor het spel DarkStories.
Aangezien mijn moeder dit weekend niet thuis is gaan we lekker relaxen in de woonkamer met een film en ‘s avonds lego masters.

Zondag

We hebben een paar kleine werkdingetjes gedaan, het contract nogmaals door te lezen.
En we wachten op een pakket dat binnen komt van coolblue, ik wou namelijk al ontzettend lang de apple pencil en deze hadden we nu eindelijk aangeschaft.
In de begin van de middag starten we lekker met Animal Crossing op de switch. Lekker deze regenachtige zondag afsluiten.
Tom moet echter ook in de regen naar huis en de regenjas die ik heb had gegeven heeft niet veel nut gehad.

En dit was alweer onze week, heb jij afgelopen week alweer dingen opgepakt?

Indien de video niet wil afspelen kan je hem via hier bekijken.

 

About Author

Coming soon

2 Comments

 • Joyce - SomedayTodayNL
  26 mei 2020 at 15:54

  Wat een goed nieuws allemaal! Gefeliciteerd!

  Reply
 • Sherry
  27 mei 2020 at 01:30

  Super leuk om dit allemaal te lezen. Van harte gefeliciteerd.

  Reply

Leave a Reply