Menu
Weekvlog

Certificaten ophalen, voorbereiden Parijs en fotoshoots | Weekvlog no.62

Leestijd: < 1 minuut

In deze weekvlog zien jullie hoe Tom zijn certificaten kan ophalen. Hoe wij van een idee naar een daadwerkelijk oproep gaan voor een fotoshoot in Parijs. We bellen deze week meerdere keren met Dominique over. We hebben tevens 3 fotoshoots in deze weekvlog. 1 product shoot en 2 modellen shoots.

Welkom op ons kanaal! Mijn naam is Jasmijn Bult, een 22 jarige fotograaf uit Deventer. Mijn doel als fotograaf is om merken te helpen met het verkopen van hun product/dienst via fotografie. Samen met mijn vriend, Tom Paape run ik ons bedrijf, Jasmijn Bult Fotografie. Op dit moment zit ik in mijn examen jaar als student fotografie, maar neem jullie graag mee tijdens ons bewogen leven! Let’s connect: Website: www.jasmijnbult.nl Blog: www.blog.jasmijnbult.nl Facebook Jasmijn: www.facebook.com/jasmijnbult Instagram Jasmijn: www.instagram.com/jasmijnbultphotography Instagram Tom: www.instagram.com/TomPaape Pinterest: https://nl.pinterest.com/Jasmijnbult/ Equipment vlog: Vlogcamera: DJI Osmo Pocket Vlogcamera: Canon G7X Mark 2 Drone: DJI Spark

About Author

Coming soon

11 Comments

 • Frederique
  13 juli 2020 at 21:20

  Ah oui oui, Paris is always a good idea! Leuke vlog 🙂

  Reply
 • Melissa
  13 juli 2020 at 23:19

  Heel gaaf. Is voor mij lang geleden dat ik in Parijs was.

  Reply
 • Sarah
  14 juli 2020 at 14:57

  Leuke blik achter de schermen!

  Reply
 • VerKlaproos
  14 juli 2020 at 20:31

  Parijs daar wil ik zo graag weer heen, laatste keer was vroeger met m’n ouders. Misschien toch maar eens gaan plannen! ❤️☺️

  Reply
 • rachel
  14 juli 2020 at 20:35

  heel leuk!! hier stond parijs ook op het lijstje dit jaar maar dat doen we maar volgend jaar 😉

  Reply
 • Lizette
  15 juli 2020 at 08:38

  Hé wat leuk om een keer te zien hoe een shoot er bij jullie aan toe gaat. En dat bouwen van een chatfunctie, handig!

  Reply
 • Kristof
  15 juli 2020 at 08:54

  Nog nooit gehoord van DJ headhunters.. Zal waarschijnlijk niet mijn muziekstijl zijn…
  Succes met de shoot in Parijs

  Reply
 • The Lemon Kitchen
  15 juli 2020 at 09:31

  Wauw wat tof dit allemaal’ geniet ervan; heel bijzonder om mee te maken lijkt me☺️

  Reply
 • nicole
  15 juli 2020 at 10:37

  Het lijkt me heel bijzonder om een fotoshoot in Parijs te hebben zeg.

  Reply
 • Mandy
  15 juli 2020 at 15:24

  Wat een leuke vlog! En wat leuk Parijs, heel lang geleden dat ik daar ben geweest, en dan ook nog een fotoshoot, gaaf!

  Reply
 • Rory
  15 juli 2020 at 19:10

  Jemig wat komt daar toch veel bij kijken zeg! Heel leuk om dat in jullie vlog zo te zien. Die windmachine ook (toch, dat zag ik toch goed?) erg leuk. En Parijs. Oe, wat zou ik daar graag weer naartoe gaan zeg.

  Reply

Leave a Reply