Contact

Leestijd: < 1 minuut

Dat je hier bent betekent waarschijnlijk dat je me iets wilt vragen of dat je met me wilt samenwerken. Hier onder leg ik het een en ander uit over mijn bereikbaarheid en de mogelijkheden tot samenwerken. Ook beantwoord ik veel gestelde vragen. Mocht je direct willen mailen dan kan dat naar info@jasmijnbult.nl.

Pakketje sturen

Een perspakketje is altijd welkom. Deze kan je sturen naar H.G. Gooszenstraat 1B 7415 CL Deventer. Als je per se publicatie verwacht, overleg dit dan even van te voren.

Samenwerken?

Ik sta open voor vrijwel alle samenwerkingen en kijk altijd of ik een product passend op mijn blog kan verwerken. In principe vraag ik voor elke samenwerking een financiële vergoeding en ga ik bij uitzondering akkoord met een barter deal. De volgende samenwerkingen zijn mogelijk:

  • Productreview
  • Link in nieuw artikel
  • Link in bestaand artikel

Zelf doe ik niet aan samenwerkingen waarbij een kant en klare tekst/foto’s worden aangeleverd en vind het belangrijk om te vermelden dat het om een samenwerking gaat. Ik doe dit doorgaans met de zin *Dit artikel betreft een samenwerking of *Het product in deze review heb ik gekregen.

Affiliate links

In mijn artikelen maak ik vaak gebruik van affiliate links. Dit zijn links waardoor ik iets verdien als je een aankoop doet n.a.v. mijn website. Dit kost je als koper niks extra’s.

Contact gegevens

+31 637445720
info@jasmijnbult.nl

H.G. Gooszenstraat 1B
7415 CL Deventer

KvK: 70096112
BTW : NL002385279B20