Overig

Eind van mijn stage is genaderd!

14 juli 2022

De laatste week van mijn stage is in gegaan! Mijn stage periode van een half jaar is bijna afgelopen. En wat ging het snel!

Leren op stage

Wat heb ik veel geleerd afgelopen half jaar! Waaronder over licht, fotograferen (uitgebreider), stylen, en nog veel meer! Waar ik versteld over stond was, dat als je ook maar iets je lamp verschuift of draait er een heel ander effect kan ontstaan. Dat vond ik ook interessant om te zien, ook waar Jasmijn op let en kan creëren wat zij in haar gedachten heeft qua licht vind ik ook heel knap.

Fotograferen en stylen

Ook heeft Jasmijn mij op stage veel tips gegeven over het fotograferen, en vooral stylen van dingen. Met name kleding en producten. Een groot deel daar van heb ik geleerd bij de Hema Studio. Daar ben ik vaak geweest deze stage. Ik heb uit deze stage gemerkt dat ik het leuk vind om voornamelijk sfeer foto’s te maken. Het creatief bezig zijn vind ik leuker dan bijvoorbeeld witbeelden. Wat er wel natuurlijk bij hoort. Kleding vind ik op zich wel leuk om te stylen en fotograferen alleen licht er aan voor hoe lang. Ik merkte dat ik het op gegeven moment saai vind worden. Dan hou ik meer van afwisseling.

Beauty

Zoals je in deze blog hebt kunnen lezen over mijn eigen beautyshoot, vond ik het heel erg leuk om te doen. Ik vond het echt super leuk en heb er veel van geleerd! Ik vind dat ook mega leuk om te doen, en wil dat ook zeker vaker gaan doen! Het leren om een goed concept te maken en dat uit te werken was heel leuk. Vooral omdat het resultaat boven mijn verwachting is geworden.

Retoucheren

Ook heeft Jasmijn mij leren retoucheren van productfoto’s en huid. Allereerst heb ik sfeer beelden geretoucheerd, wat ik leuk en leerzaam vond om trucjes te leren hoe je echt alles goed bewerkt. Ook heeft ze mij trucjes geleerd over welke manieren er zijn van het uitknippen. Vervolgens gingen we over op huid. Daar deed ik een stuk langer over. Ik merkte dat ik daar in nog te precies ben en dan teveel weg haal. Zo heb ik ook mijn eigen beautyshoot geretoucheerd. Heel satisfying om te doen, en vervolgens bij de voor en na foto dat verschil kan zien.

Tot slot

Ik heb nog veel meer dingen geleerd, ook veel over mijn laptop met behulp van Tom. Ook heb ik een duidelijke Mappenstructuur geleerd enzovoort. Door middel van het bloggen is mijn taalvaardigheid verbeterd en heb ik ook dingen die ik geleerd heb op kunnen schrijven of onderwerpen verder kunnen uitzoeken. Ik denk dat het straks wel weer wennen wordt om naar school te gaan! Ik heb echt mega veel geleerd en ook gelachen met Jasmijn en Tom! Lees hieronder de blogs die ik allemaal geschreven heb afgelopen half jaar!

Houdoe!

Volg mij al op Instagram?

Volg je Jasmijn al op Instagram en Bloglovin’?

 

Blogs die ik geschreven heb:

 

No Comments

Leave a Reply

Common phrases by theidioms.com