Fotograferen & naar het KNIL museum | Weekvlog no.1

Leestijd: < 1 minuut

Aangezien we aankomende zomer op Interrail gaan wouden Tom en ik graag een goede camera aanschaffen waarmee we deze trip goed konden vastleggen. Inmiddels kwam de Canon G7X mark II op ons pad met flink wat korting waardoor het aanvoelde alsof we hem moesten aanschaffen, zo gezegd zo gedaan. We schafte hem aan en besloten ook te beginnen met weekvloggen! Iets meer behind the scenes en hoe hectisch het er soms aan toe kan gaan. Ik neem je mee in onze week.

Wat vond je van de vlog? Heb je suggesties?
Blijf ons vooral volgen via Instagram & Youtube

9 Antwoorden op “Fotograferen & naar het KNIL museum | Weekvlog no.1”

 1. Leuk om zo een weekje mee te kijken in je leven! Hele goede kwaliteit beeld ook met je nieuwe camera.

 2. Ik heb werkelijk geen idee wat interrail is. Maar leuke manier van uittesten van je nieuwe camera!

 3. Ziet er een fijne week uit.

 4. Super leuk gedaan, vloggen is helemaal 2019!

 5. Leuk om zo je camera uit testen. Qua beeldkwaliteit zit het wel goed.

 6. Die camera is fantastisch! Ik hou zelf helaas niet zo van video’s om te kijken, dus ik zeg eerlijk dat ik hem niet volledig heb gekeken maar wel leuk om zo eens een week te zien van iemand anders.

 7. Life of a Passion zegt: Beantwoorden

  Heel leuk maar af en toe wat beweging, wat ik zelf ook vaak heb op mijn video’s en zelf hard aan stoor! Heb al eens opgezocht en je zou dan een stabilisator kunnen kopen maar vind ik geld wegsmijten!

 8. Yeah interrail is zo tof! En nog gefeliciteerd met je oma. 90 is een mooie leeftijd šŸ™‚

 9. Ik kende het KNIL museum helemaal niet, maar ziet er leuk uit! Leuk om zo een weekje te leven te volgen.

Geef een antwoord