Menu
Weekvlog

Fotoshoot & Corona maatregelen | Weekvlog no. 45

Leestijd: < 1 minuut

In deze weekvlog zie je onze tijdelijke laatste fotoshoot ivm het Corona Virus. Tevens zie je ook wat de Corona Virus betekend voor ons.

Welkom op ons kanaal! Mijn naam is Jasmijn Bult, een 22 jarige fotograaf uit Deventer. Mijn doel als fotograaf is om merken te helpen met het verkopen van hun product/dienst via fotografie. Samen met mijn vriend, Tom Paape run ik ons bedrijf, Jasmijn Bult Fotografie. Op dit moment zit ik in mijn examen jaar als student fotografie, maar neem jullie graag mee tijdens ons bewogen leven! Let’s connect: Website: www.jasmijnbult.nl Blog: www.blog.jasmijnbult.nl Facebook Jasmijn: www.facebook.com/jasmijnbult Instagram Jasmijn: www.instagram.com/jasmijnbultphotography Instagram Tom: www.instagram.com/TomPaape Pinterest: https://nl.pinterest.com/Jasmijnbult/

1 Comment

  • nicole
    18 maart 2020 at 12:50

    Wat een leuk beroep lijkt me dat, fotograaf! Ik zou willen dat ik ook echt mooie foto’s zou kunnen maken.

    Reply

Leave a Reply