Beeldbewerking/Photoshop Fotografie Ondernemen Overig

Jasmijn Bult Fotografie wordt Studio Taupe

18 maart 2023

Per 1 januari zal Jasmijn Bult Fotografie functioneren vanuit een andere naam, namelijk Studio Taupe.

Jasmijn Bult Fotografie wordt Studio Taupe

Vanaf heden is Jasmijn Bult Fotografie Studio Taupe. Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.

Waarom Studio Taupe?

We hebben besloten om de naam te veranderen omdat het niet helemaal meer aansloot waar we voor staan. En ik doe het al een tijd niet meer alleen. Samen met mijn partner Tom. (die vele van jullie al hebben mogen ontmoeten tijdens shoots) werk ik aan ons bedrijf, maar ook doen we niet meer alleen fotografie. Retoucheren is altijd een groot onderdeel geweest van mijn werk. De laatste jaren merkte ik dat ik dit ook meer voor andere ging oppakken. Jasmijn Bult Fotografie stond dus niet helemaal meer voor de diensten die ik aanbood. Als fotograaf, maar ook als retoucher. Werk ik graag met serene kleurpaletten en daarom dat de naam Studio Taupe uiteindelijk de naam is geworden. Ook omdat dit zowel in het Nederlands als Engels dezelfde schrijfwijze heeft. Met de ambitie om in de toekomst mogelijk ook in het buitenland te gaan werken leek het ons fijn om een internationale naam te gebruiken.

Verandert er wat voor jou als klant?

Voor jou als klant verandert er eigenlijk (bijna) niks. In de nabije toekomst zal ik nog altijd de fotografie en het retoucheerwerk oppakken. Maar we willen wel de optie open houden dat ik me op een gegeven moment wat meer op de achtergrond bezig ga houden. En andere ga aansturen om de producties te draaien. Met natuurlijk wel een final-check vanuit mij. Het enige wat er op dit moment veranderd voor jou als klant dat je in de administratie de facturen naar Studio Taupe in plaats van Jasmijn Bult Fotografie moet sturen.

Veranderd er wat in mijn diensten?

Nee, we blijven ons focussen op het maken van mooi beeld. Zowel als retoucher en fotograaf. Wat er positief zal veranderen is dat we onze klanten nog meer willen begeleiden met het draaien van de productie, dus helpen met het vinden van het geschikte model, thema of beeld.

Wat betekent dit voor de blog?

Ik zal blijven bloggen, maar minder vaak. Op dit moment wil ik focussen op 1 artikel per maand, maar wel meer gefocust op mijn niche, namelijk product en portret, fotografie en het retoucheren daarvan. Dit zal allemaal plaats vinden op https://blog.studiotaupe.com
Artikelen die je daar zou kunnen verwachten zullen in de trend zijn van artikelen die hier eerder zijn verschenen zoals:

Before & After Photoshop

Photoshop Kleur van een object veranderen. 

Je camera laten reinigen

Maar mochten jullie hiervoor nog specifieke wensen hebben horen we dit natuurlijk graag.
De blogs zullen voornamelijk in het Engels zijn, maar indien het mij lukt, wil ik hem ook doorlinken naar een nederlandse versie van dezelfde blog. Zo kan je de blogs in zowel het Engels als Nederlands lezen.

Tot Slot

Wij zijn super enthousiast over deze nieuwe stap en hopen in 2023 en de komende jaren nog veel shoots en/of retoucheerwerk voor jou te doen. We wensen je het beste voor 2023 en hopelijk tot gauw op https://blog.studiotaupe.com of  https://studiotaupe.com

Liefs, Jasmijn en Tom.

No Comments

Leave a Reply

Common phrases by theidioms.com