Menu
Weekvlog

Nederlands Examen & Fotoshoot | Weekvlog no.54

Leestijd: < 1 minuut

In deze weekvlog zie je dat Jasmijn haar proefexamen heeft en wij zijn bezig om fotoshoots te regelen en daarnaast moesten we vrijdag ons Nederlands examen maken !

Welkom op ons kanaal! Mijn naam is Jasmijn Bult, een 22 jarige fotograaf uit Deventer. Mijn doel als fotograaf is om merken te helpen met het verkopen van hun product/dienst via fotografie. Samen met mijn vriend, Tom Paape run ik ons bedrijf, Jasmijn Bult Fotografie. Op dit moment zit ik in mijn examen jaar als student fotografie, maar neem jullie graag mee tijdens ons bewogen leven!

Let’s connect:
Website: www.jasmijnbult.nl
Blog: www.blog.jasmijnbult.nl
Facebook Jasmijn: www.facebook.com/jasmijnbult
Instagram Jasmijn: www.instagram.com/jasmijnbultphotography
Instagram Tom: www.instagram.com/TomPaape
Pinterest: https://nl.pinterest.com/Jasmijnbult/

Equipment vlog: Vlogcamera: DJI Osmo Pocket
Vlogcamera: Canon G7X Mark 2
Drone: DJI Spark

About Author

Coming soon

1 Comment

  • Sherry
    19 mei 2020 at 11:08

    Super leuke video en blogpost. Ik vind dat je goede presentatievaardigheden hebt.

    Reply

Leave a Reply