Overig

New Young Startup: Partners & Uiteten

27 maart 2019

Tijdens deze meeting is het voor ons echt gaan rollen. Eerst hebben we een uurtje lekker gekletst. Wij kregen na de meeting een 3 gangen diner waar wij hebben gesproken met een CEO. Lees jij verder?

Wat was het onderwerp van de meeting?

Het onderwerp van deze meeting was partners. Nu denk je misschien wat is dat saai, maar achteraf was het zeker anders. De spreker van vandaag was Rowin Enckhof. Hij runt meerdere sportscholen. Wij dachten vooraf o wat kan hij toevoegen aan ons bedrijf achteraf kunnen we zeggen ENORM VEEL!

De meeting

Zoals gezegd ging de meeting over partners. Rowin ging vertellen over zijn bedrijf en wat hij heeft gedaan qua bedrijfsmogelijkheden. Ook heeft hij tijdens de meeting van 1,5 uur verteld hoe hij op het punt kwam dat hij een partner nodig had. Soms ging het goed en soms ging het fout. Je hebt partners nodig om te groeien, maar soms is het lastig om een partner te vinden die bij je past. Daar ging het eigenlijk om. Na de meeting hebben wij nogal veel vragen gesteld over hoe je een goede partner vind en naar zijn kijk op bepaalde vragen. Op de onderstaande foto zie je ook hoe hij zijn hele bedrijfsstructuur uitlegt. Waar hij een B.V. heeft om hem als eenmanszaak te beschermen echt super interessant.

Het Diner

Nadat de sessie klaar was. Hadden wij met iedereen een diner. De locatie van deze meeting was 1 van de scholen onder onze school maar dan in Velp. Daar is bijvoorbeeld de opleiding tot kok. Ze hebben op deze locatie ook een restaurant waar  je ook uiteten kan buiten school om. Henk-Paul had ons op de lijst gezet en zo zaten we binnen school in een restaurant. Dit was enorm leuk omdat 1 van de mensen die mee doet aan dit traject ook iets wilt doen in de horeca. Het eten was richting het culinaire en qua smaak was het zeer goed. Jasmijn en ik hebben beiden enorm genoten van het heerlijke eten. Tijdens het eten hebben wij ook enorm veel met elkaar gesproken. Tips, tricks en bepaalde vragen aan elkaar gesteld. Wij hebben ook nog even met de spreker gesproken en nog wat meer in depth over ons bedrijf gehad, Al met al een hele leuke meeting met een super lekker tintje.

Ontspannen sfeer.

Tijdens een diner heb je een stukke ontspanners sfeer, waardoor je veel nuchterder over je bedrijf kan praten. Zo denkt iemand mee over een vraagstuk dat jij hebt, maar jij kan andere ook adviseren. Vaak merk je tijdens zulke meetings dat mensen met hele andere dingen in het hoofd zitten dan wat misschien handig zou kunnen zijn. Mensen bekijken het zelf van een totaal andere kant.

Denk jij dat je wat zou hebben aan partners? Als fotograaf kan dit bijvoorbeeld een visagist of een stylist zijn.

Liefs, Tom

No Comments

Leave a Reply

Common phrases by theidioms.com