Overig

Nieuw jaar, nieuwe polaroids! (En een kleine update)

2 januari 2018

Happy new year??

Nu we het jaar goed zijn begonnen, en we de goede voornemens uit de kast hebben getrokken heb ik maar besloten om zo nu en dan te gaan bloggen. Af en toe lekker van me afschrijven over fotografie, dat leek me een goed idee voor 2018.
Sommige die me op Facebook volgen zullen het wel hebben gezien, 2018 begint voor mij heel goed.

Eind December heb ik een aantal tijdschriften gemaild of zij interesse hadden om een bepaalde serie te publiceren, al vrij snel kreeg ik een reactie terug van RISE Magazine. Zij zagen het wel zitten om mijn beelden te gebruiken voor de januari issue!

Opening van de studio

2018 brengt ook de opening van mijn studio met zich mee.
Afgelopen jaar zat ik in het oude Deventer Ziekenhuis met mijn studio, deze plek was me een beetje ontgroeit. Ik zat hier inmiddels al 2 jaar en het was tijd voor vernieuwing, iets waar ik mezelf goed zou kunnen ontwikkelen, voor mijn gevoel bleef ik hier stil staan en had ik daar bereikt was ik moest bereiken. Tijd voor een nieuwe stap dus. Tijdens mijn zoektocht had ik een fotoshoot gepland staan voor een zakelijk portret, we raakte in gesprek en zij deed iets in het beheer van panden, interessant dacht mijn partner. We raakten aan de praat en kwamen bij haar op bezoek en gingen gelijk kijken naar een nieuwe ruimte. De ruimte sprak ons ontzettend aan en ik had het gevoel dat ik mezelf daar goed ging kunnen ontwikkelen, dit zag ik wel zitten! Zo gezegd, zo gedaan!

Opening

Begin januari kon ik m’n nieuwe plekje in.
Niet helemaal waar, eigenlijk. Begin December zij ze dat ik er alvast heen mocht verhuizen en waar nodig alvast diverse shoots daar houden. Goed, bij een studio hoort natuurlijk een grand opening. Om de opening goed te kunnen voorbereiden hadden we besloten om de opening in januari te doen. 20 januari, dat zou de dag worden. De dag van de opening van de studio, goed we hadden een plan, maar alleen mensen ontvangen is ook weer zoiets.
Goed, een actie erbij verzinnen dus. Het leek mij leuk om het toch bij modellen te houden aangezien dat goed bij mij past, en wat hebben modellen nodig als ze zich willen inschrijven bij een bureau, juist polaroids!

Goed, polaroids zijn niet de meest spannende foto’s, maar wel nodig!
Dus bedacht ik de actie, polaroids voor 1,- die je gelijk mee naar huis kan nemen als je je USB-stick mee neemt!

Ben jij van plan om je te gaan inschrijven bij een modellen bureau? En heb je nog polaroids nodig?
Kom dan gerust langs bij de Keulenstraat 16 in Deventer van 9:00 tot 17:00

Wie weet tot dan!

Liefs, Jasmijn

No Comments

Leave a Reply

Common phrases by theidioms.com