Menu
Weekvlog

Oud & Nieuw en we gaan naar Londen! | Weekvlog no. 35

Leestijd: < 1 minuut

Deze week gaan we lekker 24 uur naar Londen, dit kan je terug vinden in een extra video. We gaan ook nog even naar de Ikea op oudjaarsdag, en het valt gelukkig mee hoe druk dat is. Verder doen we niet echt iets speciaals op oud en nieuw en bereiden we ons op nieuwjaarsdag voor om naar Londen te gaan!

Welkom op ons kanaal! Mijn naam is Jasmijn Bult, een 22 jarige fotograaf uit Deventer. Mijn doel als fotograaf is om merken te helpen met het verkopen van hun product/dienst via fotografie. Samen met mijn vriend, Tom Paape run ik ons bedrijf, Jasmijn Bult Fotografie. Op dit moment zit ik in mijn examen jaar als student fotografie, maar neem jullie graag mee tijdens ons bewogen leven! Let’s connect: Website: www.jasmijnbult.nl Blog: www.blog.jasmijnbult.nl Facebook Jasmijn: www.facebook.com/jasmijnbult Instagram Jasmijn: www.instagram.com/jasmijnbultphotography Instagram Tom: www.instagram.com/TomPaape Pinterest: https://nl.pinterest.com/Jasmijnbult/ Equipment vlog: Vlogcamera: DJI Osmo Pocket Vlogcamera: Canon G7X Mark 2 Drone: DJI Spark

No Comments

    Leave a Reply