Menu
Weekvlog

Publicatie Beau Monde & Product Launch shoot | Weekvlog no.65

Leestijd: < 1 minuut

In deze weekvlog zien jullie hoe wij een publicatie hebben in de Beau Monde en zie je hoe wij reageren als het daadwerkelijk in de winkels ligt. En krijgen wij een onverwacht telefoontje voor een betaalde opdracht.

Welkom op ons kanaal! Mijn naam is Jasmijn Bult, een 22 jarige fotograaf uit Deventer. Mijn doel als fotograaf is om merken te helpen met het verkopen van hun product/dienst via fotografie. Samen met mijn vriend, Tom Paape run ik ons bedrijf, Jasmijn Bult Fotografie. Op dit moment zit ik in mijn examen jaar als student fotografie, maar neem jullie graag mee tijdens ons bewogen leven!

 

Let’s connect:
Website: www.jasmijnbult.nl
Blog: www.blog.jasmijnbult.nl
Facebook Jasmijn: www.facebook.com/jasmijnbult
Instagram Jasmijn: www.instagram.com/jasmijnbultphotography
Instagram Tom: www.instagram.com/TomPaape
Pinterest: https://nl.pinterest.com/Jasmijnbult/

Equipment vlog:
Vlogcamera: DJI Osmo Pocket
Vlogcamera: Canon G7X Mark 2
Drone: DJI Spark

About Author

Coming soon

No Comments

    Leave a Reply