Sleepover met Dominique & Fotoshoot in Hoofddorp | Weekvlog no.77

Leestijd: < 1 minuut

Welkom op ons kanaal! In deze weekvlog zien jullie dat Dominique blijft slapen voor een tweede fotoshoot. We pakken alles in voor een locatie shoot en hebben een fotoshoot in Hoofddorp waar wij Dominique weer zien samen met een ander model waar wij vaker mee hebben samengewerkt. De Beau Monde accepteert de foto’s en wij krijgen een deadline die wij proberen te halen in deze weekvlog.

Mijn naam is Jasmijn Bult, een 22 jarige fotograaf uit Deventer. Mijn doel als fotograaf is om merken te helpen met het verkopen van hun product/dienst via fotografie. Samen met mijn vriend, Tom Paape run ik ons bedrijf, Jasmijn Bult Fotografie. Ik ben sinds 2020 afgestudeerd en werk nu fulltime aan ons eigen bedrijf. Ik werk vooral in de studio en heb mijn eigen studio. Let’s connect: Website: www.jasmijnbult.nl Blog: www.blog.jasmijnbult.nl Facebook Jasmijn: www.facebook.com/jasmijnbult Instagram Jasmijn: www.instagram.com/jasmijnbultphotography Instagram Tom: www.instagram.com/TomPaape Pinterest: https://nl.pinterest.com/Jasmijnbult/ Equipment vlog: Vlogcamera: DJI Osmo Pocket Vlogcamera: Canon G7X Mark 2 Drone: DJI Spark

Geef een reactie