Fotografie

The Homestay | Editorial Shoot

18 november 2021
The Homestay, Editorial shoot in Landhuis

“We’re used to staying home more often, but we still search for some form of escape. This editorial meets the two in the middle. It tells a story about escaping daily life in a luxury country home. Here is a place to enjoy the comfort of home we are used too after lockdown, but feels spacious and free. Time is well spend, doing activities we enjoy.”

Een nieuwe serie op de blog

Op de blog deelde ik eerder geen beelden van de shoots die ik doe, terwijl dit natuurlijk een van de belangrijkste aspecten is van mijn bedrijf. Fotografie (en het retoucheren) zijn voor mij de belangrijkste dingen en daarom wil ik meer beelden gaan delen.
Sommige hebben meer een verhaal, zoals je al in het bovenstaande stuk kunt lezen, andere hebben geen verhaal, maar zijn beelden die ik graag met je deel, omdat ik vindt dat zie iets laten zien waar ik enthousiast van wordt, en wat ik natuurlijk in de toekomst nog vaker zou willen doen. Door het concept van Instagram laat ik daar vaak maar 3 beelden van een shoot zien, terwijl er vaak een stuk meer beelden worden geschoten. Door meer shoots hier te delen kan ik je meenemen naar alle beelden die we op een dag schieten, en vandaag neem ik je mee naar The Homestay.

Waarom zijn we deze editorial gaan schieten?

The Homestay zijn we gaan schieten door de corona crisis, we moesten ons ineens op ons zelf gaan focussen, hobby’s vinden die we binnen konden doen, die we alleen konden doen of wellicht met anderen in je huis. We hebben de beelden geschoten in een landhuis, juist om het wat extremer te maken, en de contrasten duidelijk en groot. Nu zal ik je niet langer lastig vallen met tekst, maar kan je gaan kijken naar de beelden die we voor deze serie hebben geschoten.


Tijdens deze shoot heb ik gebruik gemaakt van een combinatie tussen daglicht en flitslicht.
En hebben we de lampen steeds verplaatst van locatie naar locatie, gelukkig hebben we inmiddels al een tijd een lamp op accu.

Het team bestond uit de volgende mensen en door op de naam te klikken kun je ze volgen op Instagram.

Model: @lisa_vbeek
Agency: @elite_Amsterdam
Mua: @connie_man_
Hairstylistes @nicolepoede_ en @maikevlente van @keunehaircosmetics.nl
Styling: @dominique.verwijmeren
Jewellery: @charenlott
Production Manager: @tompaape
Photography/Retouch: Jasmijn Bult

Ben je door dit artikel benieuwd naar welke beelden er meer worden geschoten?
(en welke het niet halen op Instagram?)?

No Comments

Leave a Reply

Common phrases by theidioms.com