Menu
Weekvlog

Voorbereiden Shoots & Begin Bouwproject| Weekvlog no.36

Leestijd: < 1 minuut

Hoi leuk dat je kijkt naar een nieuwe video. In deze weekvlog gaan wij voorbereiden voor een aantal komende fotoshoots en gaan wij zelfs een klein bouwprojectje maken voor 1 van die shoots.

Welkom op ons kanaal! Mijn naam is Jasmijn Bult, een 22 jarige fotograaf uit Deventer. Mijn doel als fotograaf is om merken te helpen met het verkopen van hun product/dienst via fotografie. Samen met mijn vriend, Tom Paape run ik ons bedrijf, Jasmijn Bult Fotografie. Op dit moment zit ik in mijn examen jaar als student fotografie, maar neem jullie graag mee tijdens ons bewogen leven! Let’s connect:

Website: www.jasmijnbult.nl
Blog: www.blog.jasmijnbult.nl
Facebook Jasmijn: www.facebook.com/jasmijnbult
Instagram Jasmijn: www.instagram.com/jasmijnbultphotography
Instagram Tom: www.instagram.com/TomPaape
Pinterest: https://nl.pinterest.com/Jasmijnbult/
Equipment vlog: Vlogcamera: DJI Osmo / Pocket Vlogcamera: Canon G7X Mark 2 / Drone: DJI Spark

No Comments

    Leave a Reply