Achter de schermen

Weekblog #1 – Een fotografie gerelateerde week.

16 april 2018

Afgelopen week had ik een hele gevarieerde week, en hierdoor had ik jullie graag mee willen nemen!
Benieuwd wat ik afgelopen week heb gedaan over fotografie? Lees dan vooral verder!
Maandag

Maandag schoot ik de laatste modellen voor JR Model Management in Amsterdam. Helaas kon de shoot niet doorgaan in Studio 13, aangezien Doutzen Kroes deze last minute boekte, en hierdoor verviel helaas onze plaats, nou goed, andere oplossing. De baas van het Agency had een andere locatie geregeld bij het Art Hotel, voor ons was dit wel erg prettig aangezien we met het openbaar vervoer, en heel veel spullen hier naar toe gingen.

Dinsdag

Helaas lag ik dinsdag met griep op bed, officieel loop ik altijd stage op dinsdag, officieel zouden we vandaag een test shoot houden binnen de studio, maar helaas kon ik hier niet bij zijn!

Woensdag

Maandag gebeurde er nog iets leuks: ik werd namelijk gecontacteerd door een magazine, hun fotograaf had helaas last minute afgezegd, en hierdoor zaten ze in nood met het schieten van de cover! Op woensdag ochtend heb ik normaal gesproken altijd school, maar het kon vast niet zoveel kwaad om me hiervoor ziek te melden, nu maar hopen dat niemand dit leest. Goed, de woensdag heb ik dus besteed om de cover van Hoda Magazine te schieten, een magazine voor de Marokkaans-Nederlandse vrouw. De cover is heel tof geworden, en ik zal hem met jullie delen zodra deze is vrij gegeven, maar verwacht hem halverwege mei in de winkels!

Donderdag

Vandaag zou ik mee gaan naar een shoot van Talkies magazine, maar dit ging helaas niet door, dus heb ik deze dag gebruikt om te starten met het retoucheren van de foto’s van JR Model Management!

Vrijdag

Vrijdag zou een lekker rustig dagje worden, maar niks bleek minder waar. Mijn vriend werkt momenteel in opdracht van America Today en vroeg of ik hem wou helpen, en dus ging ik, maar mee naar Sittard & Den Bosch, na 2,5 uur vast te hebben gestaan in het OV door diverse storingen waren we er dan eindelijk!

Zaterdag

De zaterdag was niet heel spannend, ’s morgens had ik een betaalde klant staan voor zakelijke, frisse portretfoto’s voor LinkedIn. Hierna was ik ingepland bij de Hema, en hier heb ik dan ook van 12:30 tot 18:00 gezeten.

Zondag

Vandaag hadden mijn vriend en ik afgesproken met vrienden van ons om te gaan schat zoeken, of terwijl Geocachen! Om 11:00 waren ze bij ons om ons op te halen om vervolgens met de auto door te reizen naar Steenwijk hier schenen een aantal mooie caches te zitten, achteraf vonden we dit wel tegenvallen en waren de caches niet heel spectaculair, maar het was wel gezellig! We waren wel redelijk bijtijds thuis en konden dus mooi nog even naar de Intratuin, hier hebben we nog een toffe plant gescoord om in de studio neer te zetten, ik had nog een cadeaubon van 25,- dus die kwam mooi van pas! De studio wordt steeds een beetje groener! We besloten om de plant, maar gelijk naar de studio te brengen, zodat we deze mooi een plekje konden geven. Ik hoop morgen middag nog een studio tour te kunnen opnemen/fotograferen! Deze houden jullie in ieder geval nog van me tegoed.

En zo was de week alweer voorbij gegaan! De avonden van alle dagen waren gevuld met het retoucheren van foto’s, zo heb ik van woensdag t/m vrijdag elke avond gewerkt aan de cover van het magazine om deze voor zaterdag aan te kunnen leveren, zodat de opmaak in orde kan worden gemaakt. De rest van de avonden was ik bezig voor JR Model Management.

Vinden jullie het leuk om vaker zulke updates te zien? Volg me dan vooral even op bloglovin’

Liefs, Jasmijn

No Comments

Leave a Reply

Common phrases by theidioms.com